Николета винаги е била и продължава да диктува модата, не само в обличането, но и в креативните идеи в позирането за снимки, узна HotArena.

 

След като изкусителната брюнетка се изтипоса по бельо изпод огромно палто в снега в Пампорово, няколко BG дами, претендиращи за актриси и моделки, повлякоха крак и направиха същото.

 

Малко след като Лозанова се тагна в зимния курорт, същото направи и Петя, по-известна като Пенелопе от „София ден и нощ“, като дори последва идеята на Ни Ло и се пусна по бански върху зимен фон от терасата на хотела си. Незнайно защо кадърът към днешна дата е изтрит.

 

Колежката на Пенелопе – Калина Кузманова, която също е участвала в „София ден и нощ“ пък реши да се снима без дрехи на фона на снежната приказка в Банско. Откъде ли е почерпила вдъхновение?!

 

Със сигурност има още популярни знаменитости, които вместо с екипи за ски, са се пуснали по бански в зимните преспи. Все пак Николета показва, а другите й колежки я следват.

 

Твърди се, че същинските чуждестранни тренд сетъри на идеята „по бельо/бански в снега“ са Кендъл Дженър и Кортни Кардашиян. Малко преди Нова година първа с шапка и ботушки и изрязан плувен костюм се пусна Кендъл пред снежен фон, след което сестра й я последва и откровено си призна, че я копира.