Ръководството на Левски светкавично уреди двама треньори, които да се присъединят към щаба на Георги Дерменджиев още днес. Става въпрос за Тодор Симов и Ясен Екимов. Бившият футболист беше част от щаба на Славиша Стоянович, но подготвяше футболистите оставени от сърбина в България - Божидар Митрев, Мартин Полачек и Филипе Нашименто. Младият треньор беше част и от щаба на Делио Роси, а заедно с Георги Тодоров води тима на "сините" в първите двама мача от сезона в Първа лига срещу Ботев (Пловдив) и Черно море, когато се правеше смяната между италианеца и Стоянович.

Опитният Ясен Екимов пък е кондиционният специалист, който беше част от екипа на Левски над десетилетие, но напусна след пристигането на Роси, който доведе със себе си италиански кондиционнен треньор. Екимов последно помагаше с подготовката на Николай Митов в Септември.

Изпълнителният директор Павел Колев, който познава отлично качествата на Якимов му се обадил, за да го помоли да помогне на "сините" в подготовката, тъй като със Стоянович си тръгнаха още и помощниците му Небойша Милошевич и Енвер Чирич.

Първи помощник на Дерменджиев се превърна Асен Букарев, а треньор на вратарите е Димитър Иванков.