Младо семейство се изправи пред две огромни изпитания. Те получиха най-тежкият удар от живота, а именно, загубиха и двете си дечица.

Отвече ви разказахме за кошмара на .Разкрихме ви и

Сега ще ви споделим една тъжна история. Дали става въпрос за прокоба или черна игра на съдбата не знаем, но семейство погреба двете си деца през няколко години. Какво точно се случи, сега ще ви разкрием.

Детето ‘Чудо”, както наричаха второто си момченце, почина на 24 ден от раждането си. Малкия Картър Куксън се роди със слабо сърце и си отиде само три седмици, след като се появи на бял свят.

Родителите му правят поредица от молби за донор на органи, тъй като животът на сина им се поддържаше изкуствено от машина в болницата в Нюкасъл. След като разбират, че рожбата им е починала, Сара, майката на Картър, възкликва „е, спечелил е вече крилата си”.

Съпругът й пък добави, че детето им отива в ръцете на по-големия си брат.

„Сърцето ни е разбито.. двете ни момчета са на небето без мама и татко. Толкова сме празни вече, сърцата ни никога няма да се възстановят” споделя Сара.

Това е втората трагедия, която спохожда нея и съпруга й Крис. През 2013 година техният син Чарли умира на едва две годинки.

Те са се надявали, че поне сега ще успеят да спасят детето си, но уви. През последните дни Картър е имал животозастрашаващи кръвни съсиреци, които накрая са го победили.

„Не ни напускаше страхът, че синът ни ще си отиде. Е, това стана реалност”, казва Крис.

В четвъртък на стълбите на кметството в града се проведе бдение със свещи в подкрепа на семейството. Родителите на Картър обаче не осъзнава колко критично болен е техният син в началото.

Първоначално детето е било добре, но вечерта, след като се е родило, е реагирало зле на четвъртата си храна и е започнало да я повръща. Откаран е в интензивно отделение, където изследванията показват, че има сърдечен проблем.

„Сложиха го на вентилатор и пъхнаха тръба за хранене в гърлото му. При вида на тази гледка, си спомних за всичко, което преживяхме с брат му Чарли, преди да си отиде. Историята просто се повтаряше. На следващата сутрин прехвърлиха Картър в друга болница, защото се беше влошил”, спомня си  бащата.

Молбите на семейството за донор обаче остават нечути и те се прибират от болницата и без второто си дете./jenata.blitz.bg