Да разбием мита, че няма опасни държави – има и те са предимно в Близкия изток (ВИДЕО)

Време е да свалим розовите очила – има страни, които са по безопасни от други, културите на народите не са еднакви навсякъде и злото съществува


Поредният случай с отвлечени либерали-туристи за пореден път доказва, че утопичното виждане за един свят на „равенство” не е вярно



Отново се случи немислимото, но за жалост очаквано – двойка с либерални политически убеждения посети държава в списъците с опасни такива, за да разпространяват „любов” изчезна безследно в Мали. Най-вероятната им съдба, след като са пренебрегнали множеството предупреждения за престъпления и тероризъм, е че са били отвлечени и вероятно убити, пише политическият активист и опозиционер Пол Джоусеф Уотсън.

По непотвърдени данни Едит Блейс – канадка, е публикувала снимка във фейсбука си, на която държи картон с арабски букви със заглавие: „Пътуваме на стоп в Ирак! Исках просто да споделя, че любов и топлина има навсякъде по света. Просто ви трябва мъдрост и кураж, за да ги достигнете! Тръгваме на път!”

И тя наистина тръгва на път с приятеля си към Мали, минавайки през Буркина фасо с надеждата да достигнат Того, където да изпълнят благотворителна кампания за опазване на околната среда. Напълно игнорирайки всички предупреждения, включително и терористичния атентат от 2016 г., убил 6 техни сънародници...

На 15 декември м.г. всякакви комуникаци с тях са прекъснати, семействата им нямат връзка. От тогава двойката е обявена за издирване – най-вероятно отвлечени за откуп, а по-късно убити хладнокръвно.

Това са две нови жертви на социал-политическото течение „културен релативизъм” – прогресивната либерална утопична фантазия, че всички култури са равни. Че няма опасни държжави, че негативното представяне на някои държави е плод на собственото ни изкривено съзнание и расизъм.


Подробности във видеото

Реалността обаче е друга – не всички култури по света са равни, някои от тях са по-добри от други. Не всички държави са безопасни, някои от тях са по-безопасни от други. Най-опасните страни в света се намират почти ексклузивно в Близкия изток и Африка. Същите два континента и региони, от които Европа постоянно приема милиони бежанци.



И докато либералите по телевизията се опитват да убеждават, че с това няма проблем, това остава и причината да има държавни граници – да държат агресивни терористи и престъпници далеч от нас. Границите работят, стените работят. Но ако дадена държава доведе агресични престъпници отвън, то тогава собственото й общество, без изненади, ще се превърне в по-агресивно и опасно... С този факт не може да се спори.

Това разбира се не значи, че трябва да се затворим у дома си и да не излизаме, да не пътуване. Не. Но ако ще пътувате до опасна държава, то тогава не го правете със сложени розови очила, че всичко е наред, само и само да се приберете у дома и да се „похвалите” на либералните си приятелчета, че сте „доказали”, че любов и разбирателство има навсякъде по света. Колко още подобни примери трябва да видим докато либералите най-накрая разберат, че утопичното ляво виждане за света е самозаблуждение?

Две скандинавки отиват в Мороко на екскурзия, които създават анти ислямски видеа и умоляват последователите си да не съдим хората по външния им вид... Изнасилени и обезглавени от ислямски терористи.

Шведска активистка, подкрепяща мултикултурализма и мигрантите... изнасилена и убита от етиопски мигрант и изоставена в гора.

Либерално американско семейство, което отива на поход с колело през Балканите и Близки изток, писали блогове за това как „злото е измислено понятие, родено от изкривените представи на Запада”... прегазени с кола и намушкани с нож от ислямски терорист.

Италианка, която пътувала на стоп от Италия до Близкия изток, за да „изпрати послание на мир за различните нации и хора”... изнасилена и душена до смърт.

Белгийска психоложка, която работела ексклузивно с мигранти в Швеция, за да не бъдат те депортирани... прегазена с камион, управляван от мигрант в Швеция. 

Списъкът продължава...


Злото съществува, опасността съществува. И тези две неща са по-вероятни да съществуват на определени места по света, отколкото на други. И само защото мас медията ви казва, че такива вярвания се проповядват само от „расисти”, не ги прави по-малко верни.

В категории: Политика