Председателят на парламентарната комисия по Култура и медии Вежди Рашидов срази в зародиши жалките опити на Сашо Диков да го провокира на връх 67-мия му рожден ден.
 

В типичния си стил, Диков пресрещна Рашидов в кулуарите на Народното събрание и първоначално поиска да го подхлъзне с въпроса на колко години става. След това, обаче започна да го пита за строежа на новата му къща в квартал "Изток", въпреки че тя е подробно опомената в имотната му декларация.

За да подсили ефекта на скандала, Диков коварно завъртя и интрига с проф. Минеков, който е отколешен съперник на Вежди Рашидов.
 

 

 

 



Бившият културен министър, обаче срази Диков с репликата: "Какъв си ти, че да ми държиш сметка на парите. Строя къщата в рамките на парите, които съм декларирал за разлика от теб!". Диков пробва да се изправи след тежките ъперкъти с объркани реплики, но Вежди Рашидов го довърши в стил "Антъни Джошуа".

"Сашо, ти се превърна в платформа за разпространение на лъжи! Падна ниско долу. По цял ден се занимаваш с простотии! Ще те скъсам от съд!".

А след това изстреля нов откос: "Заради такива като теб се разболях от рак".

По-късно Вежди обърна гръб на Сашо Диков и се отдаде на парламентарната си дейност.