„Разговарях с Христо Златински, но момчето няма право да играе нов отбор до лятото. Ако до тогава той не реши да премине в някой отбор от Азия може да разговаряме отново за евентуално негово завръщане.“ Това заяви пред PlovdivDerby.com собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски.

Той коментира и спекулациите за освобождаването на Бруно Акрапович. „Нямам намерение да сменям Акрапович“, лаконичен бе босът на черно-белите по тази тема.

„Дал съм картбланш да се работи по селекцията. Моето желание е да се привлекат повече български момчета. Искам да погледнем и към нашата школа, но ако там няма какво да привлечем в мъжкия отбор, ще търсим трансфери. Резултатите от подобрената работа в школата ще дойдат след най-рано след 1-2 години. Изгубило се е ценно време и до колкото съм запознат първите по сериозни таланти могат да излязат от 15-годишните ни момчета“, допълни още Крушарски.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.