7 959,83 лева и 53 евро събраха дарителските инициативи в последните четири дни в помощ на малката Мая от Стара Загора, която се нуждае от лечение в Турция.

Равносметката е: 4 422,51 лева и 50 евро събра Благотворителният базар в помощ на малката Мая. Той се проведе на 13 и на 14 декември в РБ „Захарий Княжески“. От Футболната среща  между отборите на „ Берое“ и „ Левски“, която се проведе  на  15 декември  сумата е 2 255,62 лева и 3 евро. От благотворителния концерт на КСТ „Меджик Степ "Деца помагат на деца" 16 декември, който се състоя на 16 декември в спортна зала „Иван Вазов“  сумата е  1 281,70 лева.

Организаторите на събитията благодарят на старозагорци, които безрезервно подкрепиха каузата на бебе Мая.

„Сега искаме да благодарим поименно на доста хора, без  които това нямаше да  бъде възможно:

На г-жа Надежда Груева, директор и Мима Атанасова-общество и медии от Регионална библиотека „Захарий Княжески“, че ни съдействаха за абсолютно всичко и се получи наистина един уникален благотворителен базар. 

На всички сръчни ръчички, които изработиха уникални неща за базара. На всички дарители, които ни изпратиха стока. Хора вие ни изумихте! Имате златни ръце. Браво!

На кмета Живко Тодоров и на Георги Прандев, че ни отпуснаха зала „“ безвъзмездно и ни съдействаха за абсолютно всичко . 
На председателя на НФК Берое Петър Горанов и на целият ФК Берое за подкрепата. 
На КСТ „Меджик Степ“ и Яна Тонева- Председател на клуба за това, че избраха Мая за кауза . На абсолютно всички деца от клуба- около 70 деца.

На Лора Герджикова, Милица Тодорова и Гергана Тодорова - за невероятната атмосфера и невероятните изпълнения. Деца, вие пеете уникално!
На Красимир Кънчев - фотограф, който запечата незабравими моменти, предстои снимките да бъдат качени в отделен албум. 
На Михаил Михалев от „Феникс студио“, че снима целият концерт с камери и предстои да пусне и видео. 

На Галина Георгиева- една уникална жена и невероятен водещ. 
На Румен Стойчев, който се погрижи за озвучаването на концерта.

Аз, Моника Маринова, благодаря на моите джуджета, които ми помогнаха да осъществим благотворителният базар. Изкарахме много безсънни нощи, събрахме много студ, но резултата си заслужава. Това са Ваня Найденова, Миглена Марангозова, Яница Радева, Магдалена Йовчева, Стилияна Желязкова , Нели Колева, Гергана Стоянова, Даниел Лефтеров. Благодаря ви приятели!

Голямо БЛАГОДАРЯ  и на всички медии, които ми бяха партньори и отразяваха събитията и така имахме възможността да стигнем до повече хора. Това са Дарик Радио, Феникс студио, Радио Стара Загора,Stz24, Телевизия Стара Загора, Вестник Старозагорски новини, Вестник Бизнес поща, Телевизия Загора, Актуално.ком. Благодаря ви!



НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСЕКИ ЕДИН ДАРИТЕЛ, КОЙТО ПОСЕТИ НАШИТЕ СЪБИТИЯ, ВЪПРЕКИ ЛОШОТО ВРЕМЕ. БЛАГОДАРЯ ВИ! РЕСПЕКТ!“, пише организаторът на събитията, в помощ на малката Мая Моника Маринова във фб страничката „Да помогнем на бебе Мая“.
 
 Автор на снимките: Моника Маринова