Чалга изпълнителите масово се татуират. Млади и представители на средната възраст от кръшния жанр рисуват телата си, за да се обясняват в любов или да заприличат на световни знаменитости, узна HotArena.

 

Последният любопитен жест е на Софи Маринова, която си направи любовна татуировка заедно с любимия си мъж. Татусът на Маринова е с името на Гринго върху огненочервена целувка. Той пък си татуира името на своята бъдеща съпруга Софка в диаграма за пулс, а буквата „ф“ от името на ромската перла под формата на сърце, писа „България Днес“.

 

Преди години Маринова си нарисува и името на бившия си – Дачо. След раздялата им тя заличи написаното, като го превърна в цветя. Синът й също има татус и той също носи нейното име, което е придружени с корона.

 

Татуировка има и Емилия – една единствена. Нейната рисунка изобразява преплетена тел. Същото изображение има и Памела Андерсън.

 

Една от най-шокиращите татуировки има Кали, която има роза на задните си части. Пайнерката има и ноти по ръката от песента „Де февго“ на гръцкия изпълнител Михалис Хаджиянис. На корема си е сложила китайски йероглифи.

 

Рисунка на задните части има и Джина Стоева. Сериозно нашарен е и Азис. Той има бодлива роза, която пълзи по крака му, изображение на врата, а безспорно най-много причудливи погледи предизвиква изписването на името Велизар на ръката.

 

Алисия залага предимно на надписите, за да оставя послание по тялото си. Най-известен е този върху бедрото й. Последната й придобивка е изписването на името на сина й Валери върху лявата ръка.

 

Малка татуировка на ръката има и Константин, но той отказва да обясни какво означава. С две нови татуировки се сдоби и Татяна. Тя е нашарила голяма част от тялото си. В основата на последните две изображение стои любимият човек на певицата, на когото тя е посветила надпис „Goldy” – наименованието, с което тя се обръща към него.