Треньорът на Наполи Карло Анчелоти остана доволен от победата с 1:0 над Каляри, която дойде с гол на Аркадиуш Милик в самия край на мача. Наставникът обаче заяви, че отборът му може да играе доста по-добре.

“Имахме някои проблеми през първото полувреме, защото Мертенс и Инсиние имат определени характеристики да атакуват празните пространства, но аз реших да им дам почивка, защото очаквах доста труден мач и исках да заложа на свежи играчи в атака. Отборът ни е много перспективен и смятам, че се представяме добре, но знам, че можем и още по-добре. Играхме на ниво в Шампионската лига и в Серия “А”, а сега ще продължим в същия дух и в Лига Европа. Вярвам в този проект и знам, че не се влияем лесно от една победа или загуба. Убеден съм, че ще постигнем много тук”, заяви Анчелоти.

Наставникът заяви, че отборът му е показал, че вече е забравил загубата от Ливърпул и гледа напред. Също така похвали автора на победния гол Милик.

“Той е умно момче и е способен да се справя в различни ситуации. Загубата от Ливърпул бе тежък удар, но отборът я беше забравил още преди началото на този мач. Не бе нужно да победим Каляри, за да знам, че сме преодолели шока от двубоя на “Анфийлд”, допълни специалистът.