Специалистът по езика на тялото Джуди Джеймс разкри шокираща тайна от живота на Меган Маркъл и принц Хари. Всичко стана ясно от интимна тяхна снимка.

Отчестичко ви показваме различни любопитни неща от живота на кралското семейство. Вече ви разкрихмеУбедени сме, че сте се хванали за главата от пищната им трапеза. Разкрихме ви и

Днес сме решили да извадим наяве поредната тайна на кралското семейство. Двамата влюбени, които се врекоха във вечна вярност през месец май, без да искат издадоха нещо много пикантно. До този извод стигна експерт.

Меган и Хари показаха снимката си за коледните картички, а експерт по езика на тялото разнищи всичко.

Новата черно-бяла фотография на херцогинята и херцога на Съсекс, които трябва да се радват на първото си дете през началото на пролетта, съвсем наскоро бе показана публично. На нея кралската двойка се е прегърнала около кръста, а зад гърба си двамата си държат ръцете. Те не са с лице към камерата, а гледат напред към хоризонта, където се забелязват фойерверки над езерото „Фрогмор Хаус“.

Джуди Джеймс, която е експерт по езика на тялото направи доста интересни разкрития за тайните на снимката.

„Позата им е в типично холивудски стил, дава надежда за празника и всеки може да завиди на романтиката между тях. Тази картичка би била страхотна за реклама на някоя луксозна марка, загубена в интимния си миг, докато се вглежда във фойерверките“, поде експертката.

„Като са обърнали гръб на камерата ни позволяват да споделим мига им, но не и тяхната компания. Това означава, че двамата имат очи само един за друг“, каза Джеймс.

Междувременно Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха коренно различна картичка за празниците. На нея се вижда едно прекрасно и щастливо семейство, седнало на дърво в гориста местност. Това е първата коледна картичка на семейството, в която частва принц Луи, който е роден през април и вече е на почти 8 месеца.

Кейт е облечена с джъмпер и държи усмихнатия Луи.

Двете картички бяха показани в петък, когато се потвърди новината за разрива между двете двойки.

Картичката на Меган и Хари е от прием на 19 май. Тя е направена от фотографа Крис Алертон.

Снимката на херцогър и херцогинята на Кеймбридж пък е направена от Мат Портеус./jenata.blitz.bg