В утрешния ден нашите взаимоотношения са изключително важни за нас и може дори да почувстваме, че те ни изпълват. Всъщност, ние сме склонни да искаме да ги погълнем! Нашият стремеж е към интензивна близост, но сляпата вяра в нашите партньори е изключително трудна за нас сега.

 
 
Страхът от това, че сме твърде уязвими или да се откажем от собствената си власт на другите, е силен.

ОВЕН
Не допускайте избухване на конфликт
В изключително добро настроение сте днес и с каквото и да се заемете то ще ви носи удоволствие и успехи. Основаването на съюз или съдружие е основният печеливш ход за Овните днес. Денят фиксира ново начало, което за някои от зодията може да означава започване на нова работа. Има и негативни влияния, предизвикващи напрежение, което може да ескалира до неочакван остър конфликт. 

ТЕЛЕЦ
Трудности в разбирателството
Новости от различен характер ще ускорят взимането на важни решения. Липсата на шанс при Телците не може да се определи като характерно влияние за неделя, но е възможно да възникне конфронтация в разговори по интересуваща ви тема, която ще доведе до конфликт. Избухне ли такъв ще последва ярка полюсна противоположност със събеседника. 

БЛИЗНАЦИ
Избягвайте диктата
Нещо ново ще привлече вниманието ви и ще му се посветите с интерес. Добрият тон е гаранция за вашия успех днес, но малцина от Близнаците са готови да го демонстрират. Стремежът към диктат е противопоказен, защото онези към които ще го приложите, ще намерят начин ще намерят начин да действат злотворно, за да попречат или да провалят реализацията ви. 

РАК
Действайте честно и последователно
Бързо ще намерите решение на въпросите, които ви вълнуват. Важно е да сте спокойни и да оцените това, което имате. При условие, че действате по целите си последователно, честно и всеотдайно, неделя обещава много добри постижения и в личен, и в делови аспект. Всеки опит да проявите небрежност ще води до неуспех. Същото се отнася и за онези, които ще ке насочат към финансови спекулации.

ЛЪВ
Силни затруднения
И вие както много други ще търсите спокойно място, далече от суетата и дразнителите си. Много труден ден, който за мнозина може да се окаже начало на твърде напрегнат и неприятен период с продължителност от два месеца и половина. Необходимо е да сте напълно мобилизирани за целите си и да не пестите усилията си. Обстоя телствата около вас говорят да нестабилност. 

ДЕВА 
Ползвайте се от стратегиите си
Изразете мнението си по спорен въпрос, като не създавате напрежение, а се постараете да сте сговорчиви, в търсене на по-доброто решение. Неделя ще е успешна, но и не малко напрегната за Девите. Не прибързвайте и не проявявайте агресия при реализацията на целите си – делови или лични, защото това е най-прекият път към неуспеха. Вие умеете да действате методично и целенасочено – не изневерявайте на стила си. 

ВЕЗНИ
Изразителен напредък
Отнесете се с доверие към човека до себе си, заедно обмисляйте и планирайте бъдещите си ходове. Безспорно хубава и успешна, неделя поставя началото на благодатна делова седмица, която освен, че ще е печеливша, предоставя чудесни възможности за стабилизация и за осъществяване на нови делови партньорства или съюзи. Силен делови шанс и ярка обществена реализация. 

 

СКОРПИОН
Пред ново развитие
Денят е чудесен за забавления с приятели, помислете за организирането на събиране. За този ден определено може да се каже, че ще е успешен относно бъдещата ви реализация, най-вероятно на различно от сегашното ви делово място и при други условия. Днес мнозина от зодията ще останат неприятно изненадани от някого, който безцеремонно ще ги изправи пред свършен факт. 

СТРЕЛЕЦ 
Пазете се от измамници
Гостувания и срещи с хора, с които ви свързват общи интереси и занимания. Лична и делова стабилност, парични печалби и нови възможности за разширение сферата на изява чрез обществените среди. Проявете умереност и бъдете по-критични към уговорки и обещания. Със сигурност ще се натъкнете на измамници, които ще се опитат в нещо да ви навредят.  

КОЗИРОГ
Забавяне осъществяването на цел
Бъдете умерени в действията си и не се поддавайте на съблазните на тълпата. Денят не е от най-добрите за Козирозите. Истина е, че контактите ви бъдат успешни, а за някои и печеливши, но сега едва ли ще е възможно да достигнете до конкретни резултати относно въпрос, по който работите. Ситуацията не е благоприятна, но не е отчайваща. Скоро ще го реализирате. 

ВОДОЛЕЙ 
Финансов успех
Ще се наложи да обяснявате мислите и поведението си пред хора, които не уважавате достатъчно. Хубави възможности за финансова реализация и за провеждане на ползотворни контакти, но не добри условия за постигане на отдавна фиксирана цел, която за едни от зодията фиксира решаването на личен въпрос, а при други се свързва с деловите намерения. Към края на месеца успявате. 

РИБИ 
Внимавайте – лъжи!
Със съдействието на ваш приятел ще успеете да осъществите ваша отколешна мечта. Лична сполука, парични печалби и добри възможности за успех в службата и деловите среди. необходимо е да сте внимателни и предпазливи в контактите, които ще проведете с делови цели. В тези разговори ще има много лъжи и следва да прецените каква тактика трябва да предприемете.