Какво ви чака в любовта? Какво казват звездите за интимния ни живот през декември според хороскопа на топ астроложката Алена. Вижте хороскопа за всяка зодия: 

ОВЕН

Несемейните, които имат до себе си партньор, да споделят чувствата си през декември, за да разберат дали са обичани. Така ще си спестят депресията от бъдеща неочаквана и билезнена раздяла и ще са сигурни, че имат до себе си човек, с когото се веселят без да очакват проблеми и разочарования по празниците, а също че могат да обявят годежа си. Подходящите дни за създаване на семейство са 14 декември (петък - ден на Венера) или 2, 9, 23 декември (неделя - ден на Слънцето).

ТЕЛЕЦ

Несемейните и влюбени да се решат да обявят годежа си, а тези, които търсят голямата любов може неочаквано да установят, че тя е до тях, но те не са осъзнавали този факт или да я срещнат в празничните дни. Ако имате намерение да създадете семейство, подходящите дати са 14, 21, 28 декември (петък - ден на Венера) или 23 и 30 декември (неделя - ден на Слънцето).

БЛИЗНАЦИ

Несемейните да не разчитат, че запознанствата в края на годината ще ги лишат от самотата. Месецът е добър за сключване на брак, ако имате проверен партньор и сте сигурни в чувствата му. Ако сте решили да създадете семейство, сторете го на 7 и 21 декември ( петък - ден на Венера) и 2, 9, 16, 30 декември (неделя - ден на Слънцето).

РАК

Необвързаните да не отказват поканите за гостуване и партита, защото не се знае къде точно ги очаква голямата Любов. Така ще забравят бързо приключила наскоро връзка. Може да се сбъдне мечтата им, въпреки трудния месец, да срещнат подходящата половинка. Компромисните дни за сключване на брак са 21 и 28 декември (петък - ден на Венера) и 2 и 30 декември (неделя - ден на Слънцето).

ЛЪВ

Несемейните могат по време на екскурзия или командировка да създадат нови отношения, но ще е грешка, ако веднага решат да ги задълбочат, преди да са преценили и опознали новите си познанства. Подходящите дати за сключване на брак са 7, 14, 28 декември ( петък - ден на Венера) или 2, 16, 23 декември (неделя - ден на Слънцето).

ДЕВА

Несемейните, на които предстои брак са щастливи, ако решението им не е взето прибързано и ако не се женят заради своите родители. Да направят крачката само ако са уверени в чувствата си. Ако сте решили да сключите брак до края на месеца, подходящите дни са 28 декември ( петък - ден на Венера) и 9 декември ( неделя - ден на Слънцето).

ВЕЗНИ

Несемейните търсят мечтаната половинка, но може ако са прибързани да я срещнат на всяка цена, да се обвържат с неподходящ партньор, на ниско интелектуално ниво, защото се страхуват от самотата в празничните дни и искат на всяка цена да са с компания. Подходящи за сключване на брак са 14 и 21 декември (петък - ден на Венера) и 16 и 30 декември (неделя - ден на Слънцето).

СКОРПИОН

Несемейните търсят за пореден път заможен партньор, за брак, но и да имат с кого да празнуват. Съветвам ги да са внимателни, за да не се окаже, че раздялата е невъзможна, очакват дете и са притиснати да създадат семейство. Подходящите дати за сключване на брак са 7 декември (петък - ден на Венера) или 2 и 16 декември (неделя - ден на Слънцето).

СТРЕЛЕЦ

Несемейните трудно ще съхранят интимната си връзка, ако чувствата им не са стабилни и споделени и не са готови да надмогнат изпитанията, на които ги подлага Съдбата, а и те не са никак малко. По-добре е да преценят дали раздялата не е правилната крачка. Подходящи за сключване на брак са 21 и 28 декември (петък -ден на Венера) или 16 и 30 декември (неделя - ден на Слънцето).

КОЗИРОГ

Несемейните може да изживеят романтична среща или да срещнат интересни и грабващи вниманието им хора, докато са на делова среща или семинар и са попаднали в нова и непозната компания. Преценката им да е с разума, а не с чувствата. Подходящите дни през месеца за сключване на брак са 7 и 14 декември (петък - ден на Венера) и 9 и 23 декември (неделя - ден на Слънцето).

ВОДОЛЕЙ

Несемейните, ако са сигурни, че чувствата им са споделени, да обявят годежа си или да сключат брак и да заминат на сватбено пътешествие за празниците. Подходящите дни за сключване на брак за тези от вас, които са си избрали последния месец на годината, за да създадат семейство, са 7 декември (петък - ден на Венера) или 2 и 16 декември (неделя - ден на Слънцето).

РИБИ

Несемейните ще имат запознанства, които дават шанс за нова връзка, ако са самотни, но преценката за новото познанство е подвластна на емоцията и може да е разочароваща, а осъзнаването да ги сполети след като вече са се обвързали сериозно. Датите, подходящи за сключване на брак са 14 и 21 декември (петък - ден на Венера) или на 16 и 30 декември (неделя - ден на Слънцето).