С мощен 10 часов банкет футболисти, треньори и ръководство на Хебър сложиха епилог на най-успешния си в Трета Югозападна футболна лига полусезон от 32 години насам.

На коледното тържество в местен ресторант присъстваха почти всички членове на УС на клуба, начело с председателят Найден Шопов, а специален гост бе кметът на Общината Тодор Попов. Тържеството уважиха още лицето на пазарджишкия спорт Ренета Камберова и председателят на ОС на БФС Спас Иванов.

Кметът Тодор Попов първи отправи приветствие към присъстващите. Кметът поздрави състезателите и треньорите им за добре свършената работа през есенния полусезон, но им напомни, че отборът е изминал успешно половината път и след Нова година успехът трябва да бъде затвърден и с първо място в крайното подреждане. Тодор Попов поздрави специално есенният голмайстор на хебърци Руслан Иванов за отбелязаните от него 10 много важни попадения, а веднага след това вдъхна кураж на тежко контузеният преди седмица в мача с Германея защитник на клуба Николай Стоилков – Газелата, който също присъстваше на банкета, макар и с патерици и гипсиран крак.

„Николай, бъди спокоен, че Хебър като клуб и ние като Община ще направим всички възможно за твоето най-бързо и качествено възстановяване“, заяви Тодор Попов.

След кмета приветствие от името на ръководството направи и шефът на УС Найден Шопов. Той също благодари на футболисти и треньори за отличното класиране и изрази надежди за не по-малко успешен пролетен полусезон.

След края на официалната част започна същинската веселба, в която най-дейни на дансинга по традиция бяха футболистите.

За телесното удовлетворение на всички присъстващи пък членът на УС на Хебър Иван Папазов беше подсигурил 3 прасенца.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.